Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Op de zondag na Valentijn vindt in de lutherse andreaskerk een dienst rondom 'liefde en zegen' plaats in samenwerking met TafelTijd Rotterdam (Wijdekerk) en Roze Vieringen Rotterdam. Je bent van harte welkom.

Vier de liefde - of je nu single bent, al jarenlang getrouwd of pas sinds kort samen met de man of vrouw van je dromen? Gods zegen voor ieder mens. Zegen voor mensen die samenkomen. Zegen voor mensen die samen door het leven gaan. In deze dienst kun je ook daadwerkelijk een zegen krijgen.

Voorganger in deze dienst is Martin van Wijngaarden. Bellita Carol treedt op als singer-songwriter. Beluister haar alvast via Spotify.

Deze Valentijnsviering wordt georganiseerd door de Lutherse Gemeente Rotterdam in samenwerking met TafelTijd Rotterdam (Wijdekerk) en Roze Vieringen Rotterdam. De Roze Vieringen vinden 5 keer per jaar plaats in verschillende kerken te Rotterdam.

Additional Info

  • Locatie: Lutherse Andreaskerk, Heer Vrankestraat 51, 3036LB, Rotterdam
  • Datum: zondag, 16 februari 2020
  • Tijd: 15:00
  • Bereikbaarheid: Nabij trein station Rotterdam Noord, Tram 4 stopt vlakbij. Op straat betaald parkeren.
  • Leuk om te weten:

    De stichting Initiatiefgroep Roze Vieringen Rotterdam biedt met de Oecumenische Roze Vieringen LHBT’s in Rotterdam een ‘kerkelijk’ thuis. De vieringen zijn vijf keer per jaar in verschillende kerken in Rotterdam.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 04 februari 2020 09:34
Pieter Ruijsch van Dugteren

Hoofd Redacteur GayRotterdam en bestuurslid. Voorzitter van homo-platform Mankracht Rotterdam. Hij heeft een passie voor Rotterdam die hij graag deelt met zijn man, vrienden en familie! Pieter geniet van het ruime aanbod van restaurants, bars, musea, films en bijzondere winkels. Hij legt ook graag de bijzondere plekken in en soms buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.