dinsdag 07 apr 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Livestream & Afterparty Eurovisie Finale Featured

Op zaterdag 16 mei 2020 gaat het gebeuren: Het Eurovisie Songfestival komt naar Rotterdam! Daarbij aanwezig zijn is maar voor weinigen weggelegd, vandaar dat Café Keerweer en het Luxor Theater de handen ineenslaan om een geweldige avond te organiseren op een steenworp afstand van het Eurovisie heiligdom in Ahoy.

Kijk live mee met de Finale van het Eurovisie Songfestival en ga los op de live performance van Jari Esbeukman en afterparty met DJ DiscoRoyaal.nl. Verwacht een avondlange livestream op groot scherm, live performance van Jari Esbeukman én een afterparty met Songfestival DJ DiscoRoyaal.

Programma

19:00 deuren Luxor open

20:00 live performance Jari Esbeukman

20:30 start voorbeschouwing Eurovisie Songfestival

21:00 start live stream Eurovisie Songfestival

00:15 afterparty met DJ DiscoRoyaal.nl

Additional Info

  • Locatie: Nieuwe Luxor Theater
  • Datum: zaterdag, 16 mei 2020
  • Tijd: 20:00
  • Bereikbaarheid: The Nieuwe Luxor Theater is easily accessible by public transport. It is situated near metro station and tram stop Wilhelminaplein. Parking garages to be found nearby as well.
Rate this item
(0 votes)
Last modified on woensdag, 12 februari 2020 16:02
Pieter Ruijsch van Dugteren

Hoofd Redacteur GayRotterdam en bestuurslid. Voorzitter van homo-platform Mankracht Rotterdam. Hij heeft een passie voor Rotterdam die hij graag deelt met zijn man, vrienden en familie! Pieter geniet van het ruime aanbod van restaurants, bars, musea, films en bijzondere winkels. Hij legt ook graag de bijzondere plekken in en soms buiten de stad vast. Je kunt Pieter volgen op Insta.

Pieter werkt als Marketing en Sales Consultant voor diverse opdrachtgevers. Meer info.