maandag 06 apr 2020

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Dansen in 'Café Fatal' Featured

Iedere eerste zondag van de maand is de enige en echte HoLeBi (hetero friendly) danssalon van Rotterdam prominent aanwezig in de hal van de Schouwburg / Theater Rotterdam. De vaste formule is: eerst een les van Dansschool De Klerk voor wie wil, daarna is het vrij-dansen. Foxtrot, cha-cha-cha, wals of jive. Alleen of met een partner, gevorderd of beginner, iedereen kan (stijl)dansen tijdens de Cafe Fatal.

Cafe Fatal is een initiatief van LES dj* in samenwerking met Dansschool De Klerk & Ketelbinkie, dus smaakt het naar meer dan kan je daar verder dansen! 

Additional Info

  • Locatie: Theater Rotterdam
  • Kosten: toegang gratis
  • Datum: zondag, 26 april 2020
  • Tijd: 19:00
  • Bereikbaarheid: Tram en bushaltes om de hoek, in de parkeergarages toegankelijk vanaf het Weena is altijd plek
  • Leuk om te weten:

    Bezoek Cafe Fatal is vrijblijvend, cursusdeelname De Klerk of lidmaatschap Ketelbinkie niet vereist

Rate this item
(0 votes)
Last modified on dinsdag, 25 februari 2020 12:02
Jasper de Haan

Jasper de Haan (redacteur) import Rotterdammer sinds 1991 en inmiddels helemaal verknocht aan deze diverse stad. Hij is een kunst en cultuur liefhebber in de brede zin van het woord en reist graag met zijn vriend voor een mooi concert of evenement. Als redacteur bij deze site hoopt hij de stad nog beter te leren kennen en alle Rotterdamse en bezoekende ‘happy gays’ (LHBTQI etc.) te helpen bij hun eigen ontdekkingen. In het dagelijks leven werkt Jasper bij GGZ Delfland .