Kinderwensspeeddate – co-ouderschap Zuid-Holland Featured

Op donderdagavond 25 november organiseert Stichting Meer dan Gewenst een online kinderwensspeeddate, via Zoom. De avond is voor wensouders die iemand van het andere geslacht zoeken om in co-ouderschap hun kinderwens te vervullen. Er is een groep, speciaal voor wensouders in de regio Zuid-Holland. 

Heb je een kinderwens? En overweeg je die middels co-ouderschap te vervullen? Kom dan naar de online speeddate! Tijdens de speeddate kun je je opgeven voor de groep Zuid-Holland, zodat je alleen andere wensouders uit de regio spreekt. Naast Zuid-Holland, zijn er ook groepen voor de regio’s Utrecht, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. ‘Speed’ staat voor korte gesprekken en snel beslissen of jullie mailadressen uitwisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken. 

Co-ouderschap
Bij co-ouderschap kiezen twee ouders/ouderstellen ervoor hun kind samen op te voeden met gedeelde verantwoordelijkheid. Dus de papa('s) en mama('s) voeden het kind gezamenlijk op. Hoe die verdeling is, spreken ze zelf af. Wil je meer informatie over co-ouderschap of andere gezinsvormen, kijk dan eens op de website.

Tijden
Donderdagavond 25 november 2021 | 20.00 – 22.30 uur.
De online sessie opent om 19.45 uur.

Tickets
Deelname kost 15 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per ticket). Als stel boek je één ticket.
Je kunt je ticket boeken via www.Meerdangewenst.nl. Op de ticketsite vind je ook nog meer informatie (en ook de link naar de reservelijst, mocht de groep van jouw keuze tijdelijk uitverkocht zijn). 

Additional Info

  • Locatie: online
  • Kosten: 15 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per ticket)
  • Datum: donderdag, 25 november 2021
  • Tijd: 20.00 – 22.30 uur (sessie opent 19.45 uur)
Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 12 november 2021 11:41
Talitha Nollen

Talitha (1988) deelt graag haar trots voor de stad Rotterdam! Ze is gek om eropuit te trekken, samen met haar gezin of vrienden, om de stad te ontdekken. Er is altijd wel iets te doen! Je kunt Talitha vaak vinden in musea of de nieuwste restaurantjes. Talitha is moeder van dochter Jule, die ze samen met de twee papa's opvoedt. In het dagelijks leven werkt Talitha als marketing & PR adviseur voor haar eigen bureau Hippr.