Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

PERRY / XL Featured

Een multidisciplinaire ervaring in een virtuoze trip
PERRY, een dans- en muziekvoorstelling over verbinding en mens zijn. Over anders zijn maar toch hetzelfde ervaren en over gedeelde kwetsbaar- en onzekerheden. Een voorstelling die ervoor zorgt dat mensen met een andere bril naar zichzelf gaan kijken, zich in elkaar gaan herkennen en zich met elkaar verbonden voelen.
 
Perry neemt je mee op zijn persoonlijke reis door tijd, dimensies, rituelen en tradities naar misschien wel een nieuwe identiteit. Samen met een 4-koppige swingende live band danst hij in een mix van rock, soul, trap en techno zijn eigen weg naar vrijheid.
 
Duur voorstelling: 60 minuten

Additional Info

 • Locatie: Maaspodium
 • Kosten: vanaf EUR 10,00
 • Datum: zaterdag, 03 juni 2023
 • Tijd: 20:15u
 • Bereikbaarheid: St. Jobsweg 3
 • Leuk om te weten:
  Perry Gits heeft de Gouden Krekel gewonnen voor beste podiumprestatie in een jeugdtheaterproductie seizoen 21/22. Dat is zondagavond 11 september bekend gemaakt tijdens het Gala van het Nederlands Theater. Hij ontvangt de prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt door de VSCD, voor zijn multidisciplinaire optreden in PERRY (14+). Eerder op de dag ontving Perry al de Zilveren Krekel tijdens het Jeugdtheatergala. Uit het juryrapport: Perry Gits is fantastisch in het fluïde universum dat hij met zijn personage en entourage creëert. Hij transformeert, intrigeert en fascineert.
   
  Tafel van Vijf Muziektheater (Tv5) verbindt theater & muziek met geschiedenis & erfgoed. We maken al meer dan vijftien jaar hedendaags muziektheater over actuele thema’s. Dit koppelen we aan parallelle verhalen uit onze geschiedenis, verbonden met (historische) objecten in de musea waarvoor we een structurele samenwerking hebben met het Rijksmuseum en Paleis Het Loo en vanaf 2023 tevens met Museum Huis Doorn.
Rate this item
(0 votes)