Neem contact met mij op:

Zoeken

Agenda

Kinderwens speeddate - Randstad en omgeving

door Talitha Nöllen
BIJEENKOMST

Op zondagmiddag 28 oktober 2018 organiseert Meer dan Gewenst een speeddate voor wensouders. Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar een co-ouder of een donor, of wil je donor worden? Kom dan naar de speeddate! Voor de donor-constructie kan je je uit het hele land opgeven. Voor co-ouderschap focussen we op de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Je voert op die middag 5 tot 10 gesprekken met andere wensouders.

‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.

Locatie
De speeddate vindt plaats in Amsterdam, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt.

Kosten en aanmelden
Deelname kost 20,00 euro per persoon (plus 1,50 euro reserveringskosten).
Je moet vooraf hier een ticket kopen
(Wacht daar niet te lang mee, want deze kunnen uitverkocht raken. Boek dus op tijd! Soms is dat tijdelijk, dan komen er later weer tickets beschikbaar in die groep, dit hangt af van het aantal aanmeldingen per groep. Als jouw groep is uitverkocht, dan kun je je mailadres doorgeven, dan mailen we je als er weer tickets beschikbaar komen.)

Tijden
13:30 – 16:00 uur; inloop vanaf 13:00 uur en na afloop een borrel tot 17:00 uur.

Tip
Wil je op een andere manier in contact komen met wensouders? Plaats dan een oproep op hun website.

Meer informatie: https://www.meerdangewenst.nl/activiteit/speeddate28okt2018/

13343127_10154169867687141_5760025604224123511_n.jpg

Meer dan Gewenst

Meer dan Gewenst is de Nederlandse stichting voor roze ouderschap. Ze zetten zich in voor LHBT’s die een gezin wensen of hebben. Ze organiseren informatieve bijeenkomsten over juridische, sociale, medische en wetenschappelijke aspecten van LHBT-ouderschap. Ook organiseren ze borrels en speeddates waar wensouders elkaar kunnen ontmoeten en activiteiten voor roze gezinnen. Daarnaast voeren ze een actieve lobby voor verbetering van rechten van ouders en kinderen, geven ze voorlichting en informeren ze de media.

Kijk op de website  voor meer info