Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Marja's Spetterende Bingo Show

sfeerimpressie sfeerimpressie Rene Castelijn

Ik leg graag verbindingen tussen mensen en probeer mensen zo nu en dan eens op een andere manier naar elkaar te laten kijken.

Marja van Katendrecht heeft 'hobby's en een groot hart dat open staat voor andere mensen' De perfecte kwaliteiten voor deze hostess van talloze bingo's die bovendien ook nog eens is uitgeroepen tot Nederlandse ambassadrice van Rotterdam.

Laat je hart verwarmen in de donkere dagen voor Kerst door dit fenomeen aan het bingo firmament met haar speciale Kersteditie De show bestaat uit meer dan alleen maar ‘balletjes en prijzen’: verwacht geweldige mystery guests, muziek, humor, mooie gesprekken en heel veel liefde. Natuurlijk zullen er prachtige prijzen beschikbaar gesteld worden door zowel de Doelen als de diva zelf. 

Marja introduceert zichzelf

Additional Info

 • Locatie: De Doelen, Studio
 • Kosten: €20,49
 • Datum: zondag, 22 december 2019
 • Tijd: 15:00
 • Bereikbaarheid: Er is altijd parkeerplek in de parkeergarage toegankelijk vanaf het Weena. OV op steenworp afstand
 • Leuk om te weten:

  Marja van Katendrecht is regelmatig te horen in radioprogramma's op RTV Rijnmond of Open Rotterdam.

  Daarnaast vertelt zij niet alleen over haar grote hart, maar heeft ze hier ook werk van gemaakt, onder andere met H.A.R.T. (Hulp Ambassadrice Rotterdam Troepen). Als Marja op zoek en bezoek gaat bij uiteenlopende Rotterdammers, doet ze soms een beroep op deze hulptroepen, een mooi initiatief om je wellicht bij aan te sluiten? 

   

Rate this item
(0 votes)
Last modified on donderdag, 07 november 2019 20:41
Jasper de Haan

Jasper de Haan (redacteur) import Rotterdammer sinds 1991 en inmiddels helemaal verknocht aan deze diverse stad. Hij is een kunst en cultuur liefhebber in de brede zin van het woord en reist graag met zijn vriend voor een mooi concert of evenement. Als redacteur bij deze site hoopt hij de stad nog beter te leren kennen en alle Rotterdamse en bezoekende ‘happy gays’ (LHBTQI etc.) te helpen bij hun eigen ontdekkingen. In het dagelijks leven werkt Jasper bij GGZ Delfland . 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Facebook

Instagram