Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Kinderwens speeddate – Randstad en omgeving

Op zaterdagmiddag 19 oktober 2019 organiseert Meer dan Gewenst een speeddate voor wensouders. Heb je een kinderwens? Ben je op zoek naar een co-ouder of een donor, of wil je donor worden? Kom dan naar de speeddate! Voor de donor-constructie kan je je uit het hele land opgeven. Voor co-ouderschap focussen we op de provincies Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland. Je voert op die middag 5 tot 10 gesprekken van 9 minuten met andere wensouders.

‘Speed’ staat voor korte gesprekken, en snel beslissen of jullie mailadressen uit gaan wisselen. Daarna ga je uiteraard heel ‘slow’ verder, om de juiste keuze te kunnen maken.

De speeddate vindt plaats in Amsterdam, maar wordt georganiseerd voor alle wensouders uit de randstad. Er is dus een grote kans dat je jouw 'match' voor een co-ouder of donor uit Rotterdam daar ook tegenkomt!

Tijden
.

Tips
– Wil je op een andere manier in contact komen met wensouders? Plaats dan een oproep op onze website!
– Wil je weten wanneer de volgende speeddates zijn? Geef je gegevens dan aan ons door, ook als je uit een andere regio komt, bij voldoende interesse kunnen we kijken of we daar ook een speeddate gaan organiseren.

Additional Info

  • Locatie: De speeddate vindt plaats in Amsterdam, de precieze locatie wordt per mail aan de deelnemers bekend gemaakt.
  • Kosten: Deelname kost 25,00 euro per persoon (plus 1,50 euro reserveringskosten). Tot en met 9 oktober is er een vroegboekkorting van 5 euro per persoon.
  • Datum: zaterdag, 19 oktober 2019
  • Tijd: 13:30 – 16:00 uur; inloop vanaf 13:00 uur en na afloop een borrel tot 17:00 uur
Rate this item
(0 votes)
Last modified on vrijdag, 30 augustus 2019 15:20
Talitha Nollen

Talitha (30), bestuurslid voor Stichting GayRotterdam, deelt graag haar trots voor de stad Rotterdam! Ze is gek om eropuit te trekken, samen met haar gezin of vrienden, om de stad te ontdekken. Er is altijd wel iets te doen! Je kunt Talitha vaak vinden in musea of de nieuwste restaurantjes. Talitha is bovendien sinds kort moeder van dochter Jule, die ze samen met haar vrouw en twee papa's opvoedt.
In het dagelijks leven werkt Talitha als marketing & PR adviseur voor haar eigen bureau Hippr.

www.hippr.nl/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Facebook

Instagram