Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Pieter Ruijsch van Dugteren

Pieter Ruijsch van Dugteren

In het artikel Onze Queer filmtips voor het Filmfestival constateerden we al dat je elke dag je eigen Queer filmprogramma kunt maken. Om dit nog makkelijker te maken zullen we dat per dag op een rij zetten. Hierbij de eerste festivaldag, donderdag 23 januari.

Stephan (9), Nemis (9), Jason (11) en Bracken (11) hebben een passie voor extravagantie, camp kleding en make-up. De drie jongens treden vaak op - tussen volwassen dragqueens – als Lady GaGa, Queen Lactatia en Susan Bee Anthony. Het Canadese meisje Bracken is geen dragqueen volgens de gangbare definitie, maar is minstens zo fanatiek als het gaat om uitzinnige uitdossingen, en de ins en outs van de dragcultuur.

Vandaag begint alweer het 49e Internationaal Film Festival Rotterdam, het IFFR. Er is dit jaar een opvallend groot aanbod van Queer gerelateerde films, reden genoeg dus voor Gayrotterdam er volop aandacht aan te geven. Dit jaar kun je op bijna alle dagen 3 tot 5 Queer films achter elkaar gaan zien en er je eigen Queer filmfestival van maken! Daarbij is voor iedereen en bijna elke oriëntatie wel iets te ontdekken.

Vandaag is de nieuwe website en huisstijl van Gayrotterdam live gegaan. We hebben een nieuw logo en ook de website heeft een nieuw, helderder uiterlijk dat beter navigeert. Maar wat vooral is verbeterd is dat de website nu veel makkelijker is in beheer en onderhoud. We kunnen hierdoor medewerkers en organisaties toegang geven om zelfstandig content te plaatsen. Waardoor we artikelen sneller live kunnen zetten.

Het heeft even tijd gekost om de bestaande content over te zetten en alvast nieuwe artikelen te plaatsen.  De komende weken zullen we gebruiken om verder te optimaliseren voordat we deze livegang echt gaan vieren! Jij kunt ons daarbij helpen! Mocht je opmerkingen hebben of fouten tegenkomen dan horen we dat graag, je kunt ons daarvoor mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Facebook

Instagram