Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Pieter Ruijsch van Dugteren

Pieter Ruijsch van Dugteren

Op de laatste dag van het IDFA in Amsterdam vertoont LantarenVenster XY Chelsea. Deze film gaat over Bradley Manning die 700.000 documenten doorsluisde naar WikiLeaks. In gevangenschap leverde zij als transgender strijd voor haar transformatie om uiteindelijk als Chelsea door het leven te kunnen gaan. 

Vandaag is de nieuwe website en huisstijl van Gayrotterdam live gegaan. We hebben een nieuw logo en ook de website heeft een nieuw, helderder uiterlijk dat beter navigeert. Maar wat vooral is verbeterd is dat de website nu veel makkelijker is in beheer en onderhoud. We kunnen hierdoor medewerkers en organisaties toegang geven om zelfstandig content te plaatsen. Waardoor we artikelen sneller live kunnen zetten.

Het heeft even tijd gekost om de bestaande content over te zetten en alvast nieuwe artikelen te plaatsen.  De komende weken zullen we gebruiken om verder te optimaliseren voordat we deze livegang echt gaan vieren! Jij kunt ons daarbij helpen! Mocht je opmerkingen hebben of fouten tegenkomen dan horen we dat graag, je kunt ons daarvoor mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Facebook

Instagram